Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Májusi eső aranyat ér

2015.05.02

11173407_1001951163149451_5980345851938977842_n.jpg

 

Május a szerelem hava

"Atya, azaz ÍZ szerelmének Földre érkezésére, mint hőn szerelmes kedvesének virággal kedveskedik randevúján, úgy ÍZ is virágba borítja a Földanyácskát május havában Ten Égi Anyaisten, más néven Nagyboldogasszony energiáinak Földre érkezésére. Virággal várja Kedvesét, Égi Anyánkat, kit úgy is ismerünk, mint a Víz Asszonya, vagyis minden életnek forrása.
Május az élet fogantatása a földanyácska méhében. Ami elültetett, a Víz ÁLTAL MEGFOGAN, GYÖKERET ERESZT, élet sarjad. Nagyboldogasszony a víz energiájában ölt testet a földön, s a világegyetemben. Víz nélkül nincs élet. Víz nélkül nincs fejlődés, magzatvízben fejlődik az új élet. Májusi víznek köszönhetően lesz termés a földön az újévben. A májusi vízkészlet biztosítja majd az élet lehetőségét, mikor ÍZ éltető, olykor perzselő fénye nyárba érve beérleli az életet. Pünkösdkor, mikor már a NAGYBOLDOGASSZONY energiái földi létében vannak, megfürdik a FÉNYben, az ÍZben. Kicsi égi méretekben úgy tudjuk ezt a jelenséget, a NAPBA ÖLTÖZÖTT BOLDOGASSZONY.
Valójában nem a szentlélek földre szállásáról van szó, hanem ÍZ Atyai gondoskodó, meleg, végtelen kiáradó szeretetfényének földre érkezéséről. A nyári fénysugarak első sugarai ölelik körbe Pünkösd vasárnapi napfelkeltében Nagyboldogasszonyunkat. Szerető, hitvesi ölelés ez. A TERMÉSZET szerelem vallása, egybeforrása.
Amikor Vízözön pusztít egy települést, ott a Nagyboldogasszony, a minden életnek életet adó és minden élet felett álló Anya egyszerre nyilvánul meg.
Elveszi a régi világ rossz berögzüléseit, megszűnik a pusztítás által az a világ, amit ember épített magának. Tudja jól, hogy nem működik már, de nincs bátorsága saját akaratából lebontani, hogy egy élhetőbb világot építsen maga, s közössége számára. Itt a VÍZ ASSZONYA besegít. Eltörli a régit, s újat épít helyébe. A bajnak látszó „rossz” jóvá változik. Az emberek egymás felé fordulnak, segítőkésszé válnak, emberibb formát élnek meg. S ha elég nagy volt a baj, elég nagy és tartós lesz a változás az emberekben maguk, s a külvilág számára egyaránt.
A hónap utolsó vasárnapja a gyermeknap. A magzatvíz lefolyott, az élet megszületett. Ha tudnánk a természet körforgásával együtt élni, Be Jó Lenne ÍZ-TENem!"

 

Áldás!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.