Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A SZER

2012.11.09

"A SZER szó régen a Törvény-t jelentette, tehát ha SZER-t ültek, akkor törvényt ültek. A Pilisben, Dobogókő közelében vannak az úgynevezett szer-kövek. Ez a hely kitüntetett hely volt, ahol eleink törvénykezni ültek össze.

A SZER szóból még érdekesebb dolgok is kijönnek, ha tovább nézzük. SZER-ETET, tehát az isteni törvények „etetnek”, vagyis „NEM CSAK KENYÉRREL ÉL AZ EMBER, HANEM ISTEN MINDEN IGÉJÉVEL IS”.

A törvény csak akkor jó törvény, ha szellemében azonos Isten törvényével – igéjével. A SZER-ELEM pedig a legszentebb dolog ami férfi és nő között lehet, és ezáltal tud a JÓISTEN új lelkeket leteremteni a földre, hiszen a szerelem gyümölcse a gyermek. Sajnos manapság már nem azt mondják az emberek, hogy áldott állapotban van, hanem nagyon helytelenül azt mondják, hogy terhes.

A mai társadalom rákfenéje ez, hiszen egy gyermek - egy új lélek leszületése a földi dimenzióba nem kellene, hogy terhet jelentsen. Ráadásul, ha Magyarországot vagy Európát nézzük, rohamosan öregszik és egyre nagyobb gondot jelent, hogy nincs elég fiatal.

Ha azonban az édesanyákra gondolunk, mit is tesznek a kisgyermekükkel, amikor szoptatják? SZERETETBŐL ETETIK. Kevés ennél szebb dolog van kerek-e világon."

ÁLDÁS!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.